Postelein, traditioneel kankermedicijn

Postelein bevat meer omega 3 vetten dan visolie, en het bevat daar boven op nog eens gezondere omega 3. In visolie zit namelijk een voor het lichaam vrij waardeloze vorm van omega 3. Plantaardige omega 3 uit noten, koolsoorten of postelein is stukken gezonder. 

Hippocrates, de grondlegger van de moderne geneeskunde en fytotherapie, beval postelein al aan als geneesplant. Hij schreef het voor bij vrouwenkwalen, maagpijn en aambeien. Ook de oude Romeinen en Egyptenaren smulden al van postelein, omdat het zo gezond is.


Kankerbestrijdende groente

In het oude Perzië, wat nu Iran en Irak is, gebruikte men postelein tegen astma en andere luchtwegenaandoeningen. Nog veel belangrijker is dat men postelein voorschreef bij kanker. Dat is precies in het straatje van Brian Peskin die in zijn boek ´het verzwegen verhaal over kanker´ beschreef hoe Nobelprijswinnaar Otto Warburg erachter kwam dat het ontbreken van omega 3 in ons menu een hoofdoorzaak is van kanker. Universiteiten in Irak en Saoedi Arabië bevestigen in de 21e eeuw dat postelein kankerwerend en genezend werkt.


Voedingsstoffen

Postelein is gewoon gezond; in een ons zit 44% van de ADH aan vitamine A en 35% van de ADH aan vitamine C. Verder bevat het 25% van de ADH. Overige percentages voor vitaminen en mineralen zitten er minder in maar door de overweldigende hoeveelheid omega 3 is het perfect breinvoedsel. Omega 3, tryptofaan, fenylalanine, magnesium, calcium en kalium zijn allemaal stoffen die we nodig hebben om depressie tegen te gaan, en het zit in postelein! Samen met walnoten, sesamzaad, knoflook en ginkgo-bilobapreparaten kan postelein een depressie genezen, zonder bijwerkingen zoals een vergroot risico op suïcide, wat een kenmerk is van het veel voorgeschreven ´medicijn´ prozac! 

Het beschermt de lever 

Postelein beschermt de lever doordat het de bouwstoffen van glutathion bevat. Glutathion is de sterkste lichaamseigen antioxidantKanker, hart- en vaatziekten en zelfs Alzheimer worden voorkomen met het regelmatig eten van postelein. Verder is het goed bij brandend maagzuur en diarree. Daarbij is het bloedzuiverend. Eet postelein rauw als alternatief slablad en genees smakelijk!

Lees hier een uitgebreid artikel over de geneeskracht van postelein.

Here you can read an article in English from the same author, about the medicinal use of purslane. http://blogs.naturalnews.com/purslane-proven-ancient-cancer-medicine/