Over hoe je wilt kunt plukken


Natuurwandelingen Amsterdam

Wist u dat er eetbare en medicinale natuur is in het hart van onze hoofdstad? Wij bieden vier verschillende eetbare plantenwandelingen aan. De Hortuswandeling is ideaal voor in de wintertijd. De Hortuswandeling wordt samen met de etymologiewandeling het hele jaar door uitgevoerd. De andere wandelingen kunt u alleen doen van 1 april tot 1 december. 

Wildpluk Amsterdam

Er zijn drie verschillende wildplukwandelingen wandelingen in Amsterdam:

  1. Vondelpark wandeling
  2. Beatrixpark wandeling
  3. Centraal Station wandeling

Er is daarnaast een Hortuswandeling met informatie over tropische planten en Europese  kruiden.

Verder organiseer ik een Etymologiewandeling, over Nederlandse leenwoorden in de Engelse taal:

Als u een wandeling wilt boeken mail dan naar: camerathomas@gmail.com

Algemene informatie

De wandelingen worden of in het Engels of in het Nederlands gegeven. Aan de linkerkant van deze pagina vind je zowel informatie in het Engels als het Nederlands over de wandelingen. U kunt boeken vanaf 2 personen. 

Elke wandeling heeft een andere prijs per persoon. Die prijs kunt u vinden op de pagina met informatie over de wandeling. Het minimum bedrag voor een wandeling met twee personen is 70 euro. 

U kunt ook een privé wandeling boeken voor 70 euro voor 2 uur. 

De standaardprijs geldt voor een groepswandeling vanaf 5 personen. U wandelt nooit in een groep die groter is dan 15 mensen, behalve als u een personeelsfeestje of bedrijfsuitje organiseert en u aangeeft dat de groepen groter kunnen zijn. 


De geneeskracht van wandelen

De wandeling wordt gegeven door Thomas Dijkman. Hij is een schrijver en onderzoeker. Hij heeft onder andere het boek ´De 45 meest geneeskrachtige groenten´ geschreven. Dat boek is bij Succesboeken uitgegeven en te koop via hun website. Daarnaast schreef hij ruim 1200 artikelen over medicinale voeding en medicinale planten. Legio artikelen op internet beginnen met: De geneeskracht van...´


Ja er is volop natuur in Amsterdam!